Pizza de mozzarella i tomàquet fresc
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tomàquet fregit
- Mozzarella
- Tomàquet gran fresc
- Olives negres (opcional)
- Oli d'oliva
- Orenga
- 1 massa de pizza
Utensilis
Un setrill amb un bec de raig fi.
Elaboració
1. Primer de tot preescalfem el forn a calor ben alt (220 a 245 graus).
2. Estirem la massa de pizza damunt del marbre o una fusta gran amb farina i l'untem amb una capa de tomàquet fregit.
3. Hi col·loquem damunt la mozzarella tallada a trossos i el tomàquet a rodanxes i hi escampem les olives negres trossejades i orenga.
4. Li tirem un raig fi d'oli amb un gest ràpid en espiral i fem la pizza al forn durant uns 15 minuts o fins que veiem que estigui feta.
Etiquetes:
Catalunya Cuina internacional Formatge Itàlia Pizza
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1188 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sí, és clar, en realitat el sancocho dominicà és de set carns (deluxe), però una versió més senzilla de la recepta és...
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les...
Amic Joan, quan dius cansalada, vols dir cansalada crua fresca o bacó (-fumat- normalment envasat en llonzes)?
Quin mestratge Jordi! Una recepta a tenir en compte per la seva originalitat. Ara que dic jo, fer una truita com aquesta no...
Val, gràcies!