Morrococ amb patates fregides

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cigrons que ens hagin sobrat d'un guisat
  • Ceba
  • Oli d'oliva

Elaboració

1. Sofregim una mica de ceba en oli d'oliva verge extra i torrem els cigrons que ens hagin sobrat d'un guisat tot picant-los amb una forquilla; deixem uns 5 minuts i ja es poden emplatar.
2. Diem que és guisat torrat, però si hi afegim una bona salsa de tomàquet casolana és morrococ.

Notes

Aquesta és una recepta d'aprofitament que feien les àvies.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: