Morrococ amb patates fregides
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Cigrons que ens hagin sobrat d'un guisat
- Ceba
- Oli d'oliva
Elaboració
							1. Sofregim una mica de ceba en oli d'oliva verge extra i torrem els cigrons que ens hagin sobrat d'un guisat tot picant-los amb una forquilla; deixem uns 5 minuts i ja es poden emplatar.
2. Diem que és guisat torrat, però si hi afegim una bona salsa de tomàquet casolana és morrococ.
														
Notes
Aquesta és una recepta d'aprofitament que feien les àvies.
 Etiquetes: 
						Cigrons  Cuina d'aprofitament
 
						Etiquetes: 
						Cigrons  Cuina d'aprofitament  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 831 visites.
 831 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 15 min.
 15 min. Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram