Morrococ amb patates fregides

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cigrons que ens hagin sobrat d'un guisat
  • Ceba
  • Oli d'oliva

Elaboració

1. Sofregim una mica de ceba en oli d'oliva verge extra i torrem els cigrons que ens hagin sobrat d'un guisat tot picant-los amb una forquilla; deixem uns 5 minuts i ja es poden emplatar.
2. Diem que és guisat torrat, però si hi afegim una bona salsa de tomàquet casolana és morrococ.

Notes

Aquesta és una recepta d'aprofitament que feien les àvies.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

832 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: