Salmó fumat amb taperes i olives

Una forma fantàstica de menjar salmó fumat. He d'admetre que m'agraden tant tots els ingredients que de vegades els faig servir en excés. Aquesta recepta és ideal per menjar amb pa cruixent de sègol. Simplement deliciós!

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 500 g de salmó fumat
  • 1 culleradeta de flocs de bitxo
  • 75 g de tàperes petites
  • 100 g d'olives variades, tallades a rodanxes fines
  • Uns quants cogombrets (pepinillos), tallats en rodanxes fines
  • 2 escalunyes, tallades en rodanxes fines
  • Ratlladura de llimona
  • 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • Escames de sal Maldon i pebre negre acabat de moldre

4 racions

Elaboració

Col·loqueu el salmó fumat en una plata gran i plana.
Escampar-hi per sobre els flocs de bitxo i les tàperes.
Afegir les olives, les escalunyes, els cogombrets i la ratlladura de llimona.
Ruixeu-ho amb l'oli d'oliva, salpebreu-ho i serviu-ho.

15min


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: