Patates "en paseo"
Tipus de plat: Guisat
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 quilo de patates
- 4 ous
- 2 tomàquets madurs
- 1 pebrot verd gran
- Mitja ceba gran
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- 1 fulla de llorer
- 1 polsada de pebre vermell dolç
4 racions
Elaboració
1. Tallem les patates rentades i pelades a trossos o rodanxes gruixudes.
2. En una cassola amb oli sofregim el pebrot, els alls i la ceba picats amb la fulla de llorer.
3. Quan estiguin sofregits afegim els tomàquets pelats i picats i deixem que el sofregit redueixi una mica i agafi color. Hi afegim el pebre vermell.
4. Seguidament incorporem les patates i cobrim amb aigua o brou, salpebrem i deixem coure fins que les patates estiguin tendres.
5. Per a acabar fem un buit al guisat, trenquem els ous al damunt i deixem fins que quallin.
Notes
Plat tradicional espanyol.
Etiquetes:
Esmorzars de forquilla i ganivet Espanya Ous Patates
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
77 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sí, és clar, en realitat el sancocho dominicà és de set carns (deluxe), però una versió més senzilla de la recepta és...
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les...
Amic Joan, quan dius cansalada, vols dir cansalada crua fresca o bacó (-fumat- normalment envasat en llonzes)?
Quin mestratge Jordi! Una recepta a tenir en compte per la seva originalitat. Ara que dic jo, fer una truita com aquesta no...
Val, gràcies!