Canemons
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Canemons, oli i sal
Elaboració
							1. Posem els canemons en aigua amb sal el dia abans.
2. L'endemà els escorrem bé i els tirem en una paella amb una miqueta d'oli.
3. Els anem donant voltes i hi afegim sal al gust. Els deixem coure durant aproximadament una hora a foc lent perquè no es cremin.
4. Els anem provant fins que estiguin cruixents i servim.
														
 Etiquetes: 
						Llavors
 
						Etiquetes: 
						Llavors  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 984 visites.
 984 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram