"Ajo mulero" amb xoriço

Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 350 grams de patates
  • 100 grams de xoriço de gall dindi
  • 350 grams de pa
  • 2 tomàquets
  • Safrà
  • Oli d'oliva, sal i pebre

Elaboració

1. Comencem posant a sofregir les patates pelades i tallades a rodanxes fines amb unes cullerades d'oli d'oliva verge extra.
2. Incorporem el xoriço tallat a daus petits i uns brins de safrà; deixem que es vagi daurant tot plegat.
3. Afegim els tomàquets tallats a daus petits, salpebrem i deixem uns minuts.
4. Seguidament aboquem dos gots d'aigua i deixem cuinar a foc mig fins que la patata estigui ben tendra.
5. Quan la patata de l'"ajo mulero" ja estigui tendra afegim el pa i cuinem fins que gairebé s'hagi evaporat l'aigua remenant de tant en tant.
6. Li fem forma de truita i li donem la volta damunt d'un plat.
7. Afegim una mica d'oli a la paella i, quan estigui calent, posem l'"ajo mulero" perquè es dauri bé i li tornem a donar la volta com si fos una truita.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: