"Ajo mulero" amb xoriço
Ingredients
- 350 grams de patates
- 100 grams de xoriço de gall dindi
- 350 grams de pa
- 2 tomàquets
- Safrà
- Oli d'oliva, sal i pebre
Elaboració
							1. Comencem posant a sofregir les patates pelades i tallades a rodanxes fines amb unes cullerades d'oli d'oliva verge extra.
2. Incorporem el xoriço tallat a daus petits i uns brins de safrà; deixem que es vagi daurant tot plegat.
3. Afegim els tomàquets tallats a daus petits, salpebrem i deixem uns minuts.
4. Seguidament aboquem dos gots d'aigua i deixem cuinar a foc mig fins que la patata estigui ben tendra.
5. Quan la patata de l'"ajo mulero" ja estigui tendra afegim el pa i cuinem fins que gairebé s'hagi evaporat l'aigua remenant de tant en tant.
6. Li fem forma de truita i li donem la volta damunt d'un plat.
7. Afegim una mica d'oli a la paella i, quan estigui calent, posem l'"ajo mulero" perquè es dauri bé i li tornem a donar la volta com si fos una truita.
														
 Etiquetes: 
						Espanya  Patates  Truita
 
						Etiquetes: 
						Espanya  Patates  Truita  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1615 visites.
 1615 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Espanya
 Espanya
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures 60 min.
 60 min. 
  Altres
 Altres Remenat
 Remenat 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram