Pasta amb salsa d'all
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 80 grams de tomàquets
- 1 tija de menta
- 200 grams de pasta (per exemple, orelletes)
- Sal
- 150 grams de iogurt
- 2 grans d'all
- Pebre
- 2 culleradetes de mantega
- 2 cullerades soperes de brou de verdures
- ½ culleradeta de pebre vermell (dolç)
2 racions
Elaboració
Renta el tomàquet i asseca.
Elimina la tija.
Talla el tomàquet per la meitat, elimina les llavors i talla a daus petits.
Renta la menta, asseca amb paper de cuina, separa les fulles i pica-les finament.
Cuina la pasta segons les instruccions del paquet, amb molta aigua salada o fins que estigui al dente.
Bat el iogurt en un bol, amb un fuet fins que quedi cremós.
Pela els alls i prem a través d'una premsa d'all al iogurt del bol. Agrega el tomàquet i la menta, i condimenta amb sal i pebre.
Fon la mantega en una paella petita.
Agrega el brou i el pebre vermell i incorpora a la salsa de iogurt amb all.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
934 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c