Remenat de salsitxes fresques i mongetes verdes

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • Salsitxes de pollastre fresques
  • Xampinyons
  • Mongetes verdes
  • Alls
  • Oli i sal

2 racions

Elaboració

1. En una paella amb una mica d'oli ofeguem uns alls, seguidament les salsitxes trossejades, després els xampinyons i finalment les mongetes; voltegem tot.
2. Trenquem els ous, remenem fins que quallin i servim.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: