Salsitxes amb gambes

Categoria:
Típica de: Espanya → Palafrugell
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 salsitxes
  • 12 gambes
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1/2 cabeça d'all
  • Un bon manat de julivert
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Es posa oli a una cassola de terra i hi sofregim les salsitxes.
Quan siguin ben fregides, hi posem les gambes i ens donem un parell de voltes sense deixar que coguin massa.
Afegim l'all picat li donem una volta i tot seguit afegim el vi blanc, la sal i el pebre.
Agafem la cassola per les dues nanses i l'anem movent, com si féssim un pil pil, fins que la salsa quedi reduïda i ben lligada.
Finalment i tirem el julivert picat.

Notes

Un plat senzill però exquisit del mestre en Pere Bahí del Restaurant La Xicra de Palafrugell. La seva simplicitat enforteix l'excels resultat final. No dubteu en fer aquest plat encara que tingueu un compromís, només calen unes bones salsitxes i unes bones gambes.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: