Ous de núvol (Cloud Eggs)

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 ous grans
  • Sal
  • Pebre

1 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a convecció de 230 graus.
Folra una safata de forn amb paper pergamí.
Separa els rovells dels ous i posa les clares en un bol gran. Separa els dos rovells en 2 bols petits, per separat.
Condimenta les clares d'ou amb sal i bat amb una batedora manual o un processador d'aliments, fins que estiguin ben rígides.
És importat que les clares estiguin al cent per cent, rígides, en cas contrari, perden la seva forma al coure.
Amb dues culleres, posa les clares d'ou sobre el paper de forn en forma de dos núvols.
Prem amb una cullera a cada núvol, una cavitat al mig, per col·locar el rovell de l'ou.
Enforna els núvols d'ou, sense el rovell, durant 2 minuts al forn preescalfat.
Passats els 2 minuts, retira del forn i posa un rovell d'ou sobre la cavitat que hem fet
Enforna els núvols al forn durant 3-4 minuts més.
Si no t'agrada el rovell d'ou tan líquid, deixa'l al forn més temps.
Decora els ous acabats, amb cibulet i amaneix amb una mica de pebre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

478 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Mestre Joan, tu sempre fas les receptes més originals. Aquests ous de núvol tenen una pinta "divina"! I què senzilla la preparació oi?
Joan Corminas diu:
Amic Moisès
Aquesta recepta que t'agrada, són les receptes que jo passo a receptes.cat, senzilles i sense floretes!!!, i que normalment són receptes que fem a Suïssa i les pugeu gaudi tots els catalans.
Rep una forta abraçada, dan Joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!