Ous de núvol (Cloud Eggs)
Ingredients
- 2 ous grans
- Sal
- Pebre
1 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a convecció de 230 graus.
Folra una safata de forn amb paper pergamí.
Separa els rovells dels ous i posa les clares en un bol gran. Separa els dos rovells en 2 bols petits, per separat.
Condimenta les clares d'ou amb sal i bat amb una batedora manual o un processador d'aliments, fins que estiguin ben rígides.
És importat que les clares estiguin al cent per cent, rígides, en cas contrari, perden la seva forma al coure.
Amb dues culleres, posa les clares d'ou sobre el paper de forn en forma de dos núvols.
Prem amb una cullera a cada núvol, una cavitat al mig, per col·locar el rovell de l'ou.
Enforna els núvols d'ou, sense el rovell, durant 2 minuts al forn preescalfat.
Passats els 2 minuts, retira del forn i posa un rovell d'ou sobre la cavitat que hem fet
Enforna els núvols al forn durant 3-4 minuts més.
Si no t'agrada el rovell d'ou tan líquid, deixa'l al forn més temps.
Decora els ous acabats, amb cibulet i amaneix amb una mica de pebre.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
478 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Manel: Et demano disculpes per si he copiat la teva recepta, no és que t'hagi copiat del teu receptari sinó que me la...
Amic Moisès: Ja veig que t'agrada les salses, amb all. Demà en passaré una!!! Rep una forta abraçada. Joan.c
Amic Moisès: Com a mi també m'agrada el fetge, tastaré la teva recepta de "fetge de vedella amb ceba", aquí tenim molts...
Amic Moisès Aquesta recepta que t'agrada, són les receptes que jo passo a receptes.cat, senzilles i sense floretes!!!, i...
Amic Quim Ja he mirat les dues receptes, crec que val la pena provar-les! Gràcies per la teva informació. Rep una...