"Moraga" de sardines (sardines en cassola)
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Guisat
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sardines
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet madur
- Mitja ceba
- 4 grans d'all
- Llorer
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre vermell
- Pebre negre en gra
Elaboració
1. Comencem sofregint la ceba, l'all, el pebrot i el tomàquet tot picat en una cassola amb oli d'oliva verge extra.
2. Quan estigui sofregit incorporem les sardines, afegim la sal, el pebre vermell, el pebre, el llorer i el vi; deixem bullir 10 minuts a foc mig i servim.
Etiquetes:
Espanya Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1328 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.