Contracuixes de pollastre en salsa

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Contracuixes de pollastre
  • Pebrot verd
  • Pebrot vermell
  • Pastanaga
  • All
  • Ceba
  • Oli
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Farigola mòlta
  • Vi blanc
  • Brou de pollastre o aigua

Elaboració

1. Comencem fent un sofregit amb la ceba, l'all, el pebrot i la pastanaga.
2. Incorporem el pollastre, afegim una mica de sal, el pebre i la farigola, el vi i deixem reduir.
3. Cobrim amb el brou i cuinem fins que estigui tendre.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4177 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Quina salsa?
Moisés de Tomás Rivas diu:
Un cop el brou s'hagi consumit ens haurà quedat en salsa.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: