Remenat d'ous amb patates a l'estil gitano
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Remenat
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2 Ous
- 2 o 3 patates petites
- Un quart de ceba
- 1 gra d'all
- Sal i oli
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							1. Escalfem oli en una paella i fregim les patates pelades i tallades a daus fins.
2. Quan les patates estiguin gairebé fregides hi tirem l'all i la ceba picats i hi afegim la sal.
3. Un cop que el conjunt estigui fregit batim els ous i els incorporem a la paella. Remenem a foc mig fins que els ous estiguin quallats i servim.
														
 Etiquetes: 
						Cuina internacional  Esmorzars de forquilla i ganivet  Ous  Patates
 
						Etiquetes: 
						Cuina internacional  Esmorzars de forquilla i ganivet  Ous  Patates  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2761 visites.
 2761 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures 15 min.
 15 min. Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 

 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram