Remenat d'ous amb patates a l'estil gitano

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Ous
  • 2 o 3 patates petites
  • Un quart de ceba
  • 1 gra d'all
  • Sal i oli

1 racions

Elaboració

1. Escalfem oli en una paella i fregim les patates pelades i tallades a daus fins.
2. Quan les patates estiguin gairebé fregides hi tirem l'all i la ceba picats i hi afegim la sal.
3. Un cop que el conjunt estigui fregit batim els ous i els incorporem a la paella. Remenem a foc mig fins que els ous estiguin quallats i servim.


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: