Remenat d'ous amb patates a l'estil gitano
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 Ous
- 2 o 3 patates petites
- Un quart de ceba
- 1 gra d'all
- Sal i oli
1 racions
Elaboració
1. Escalfem oli en una paella i fregim les patates pelades i tallades a daus fins.
2. Quan les patates estiguin gairebé fregides hi tirem l'all i la ceba picats i hi afegim la sal.
3. Un cop que el conjunt estigui fregit batim els ous i els incorporem a la paella. Remenem a foc mig fins que els ous estiguin quallats i servim.
Etiquetes:
Cuina internacional Esmorzars de forquilla i ganivet Ous Patates
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2310 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.