Xampinyons amb allada picants
Ingredients
- 500 grams de xampinyons
- 3 grans d'all
- 1 pebrot de Caiena
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre
- Julivert fresc
4 racions
Elaboració
1. Comencem netejant els xampinyons procurant que no agafin aigua, els tallem a làmines i reservem.
2. Daurem els alls picats juntament amb la caiena.
3. Incorporem els xampinyons i els saltem, salpebrem i cuinem a foc mig durant 10 minuts.
4. Finalitzem empolvorant amb julivert acabat de picar.
Etiquetes:
Aperitius Bolets Piscolabis Receptes amb allada "al ajillo"
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sí, és clar, en realitat el sancocho dominicà és de set carns (deluxe), però una versió més senzilla de la recepta és...
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les...
Amic Joan, quan dius cansalada, vols dir cansalada crua fresca o bacó (-fumat- normalment envasat en llonzes)?
Quin mestratge Jordi! Una recepta a tenir en compte per la seva originalitat. Ara que dic jo, fer una truita com aquesta no...
Val, gràcies!