Xampinyons amb allada picants
Ingredients
- 500 grams de xampinyons
- 3 grans d'all
- 1 pebrot de Caiena
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre
- Julivert fresc
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							1. Comencem netejant els xampinyons procurant que no agafin aigua, els tallem a làmines i reservem.
2. Daurem els alls picats juntament amb la caiena.
3. Incorporem els xampinyons i els saltem, salpebrem i cuinem a foc mig durant 10 minuts.
4. Finalitzem empolvorant amb julivert acabat de picar.
														
 Etiquetes: 
						Aperitius  Bolets  Piscolabis  Receptes amb allada "al ajillo"
 
						Etiquetes: 
						Aperitius  Bolets  Piscolabis  Receptes amb allada "al ajillo"  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2139 visites.
 2139 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 60 min.
 60 min. Sopes i cremes
 Sopes i cremes Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram