Xampinyons amb allada picants

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de xampinyons
  • 3 grans d'all
  • 1 pebrot de Caiena
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
  • Julivert fresc

4 racions

Elaboració

1. Comencem netejant els xampinyons procurant que no agafin aigua, els tallem a làmines i reservem.
2. Daurem els alls picats juntament amb la caiena.
3. Incorporem els xampinyons i els saltem, salpebrem i cuinem a foc mig durant 10 minuts.
4. Finalitzem empolvorant amb julivert acabat de picar.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

220 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!