Patates a la riojana
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de: La Rioja
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 1 Kg. de patates noves
- 2 xorissos (tipus de la zona, gruixudets)
- ¼ de Kg. de costella de tocino tallada a daus
- 2 o 3 grans d’alls macos
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 fulla de llorer
- Pebre roig
- Oli
- Sal
- Aigua (millor si guardes el líquid de les mongetes, col, etc. del dia anterior)
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
							Ratlleu la ceba i el pebrot verd i ho poseu a sofregir amb oli, una mica de sal, all i llorer. Afegim la costella de tocino. Fem un bon sofregit. Pelem i trenquem la patata i l’afegim  al sofregit, amb el xorís a tallat a rodanxes.  Ho cobrim amb el brou de les verdures, tirem el pebre roig i ho deixem al foc durant 40 minuts en un foc no molt ràpid.
														
Notes
Per xupar-vos els dits! El resultat és excel·lent!
Podeu duplicar la quantitat del sofregit i afegir patates per una menjada al cap de 15 dies o quan vulgueu. Aquesta és la meva interpretació d'una recepta menjada al Parador Nacional de Santo Domingo de la Calçada. I funciona! Me la van servei r a l'agost, però és més apropiada per al temps de més fred.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2800 visites.
 2800 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 Salvador Soms
 Salvador Soms![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 15 min.
 15 min. Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram