Patates a la riojana

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 Kg. de patates noves
  • 2 xorissos (tipus de la zona, gruixudets)
  • Âź de Kg. de costella de tocino tallada a daus
  • 2 o 3 grans d’alls macos
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 fulla de llorer
  • Pebre roig
  • Oli
  • Sal
  • Aigua (millor si guardes el lĂ­quid de les mongetes, col, etc. del dia anterior)

4 racions

Utensilis

Cassola

ElaboraciĂł

Ratlleu la ceba i el pebrot verd i ho poseu a sofregir amb oli, una mica de sal, all i llorer. Afegim la costella de tocino. Fem un bon sofregit. Pelem i trenquem la patata i l’afegim al sofregit, amb el xorís a tallat a rodanxes. Ho cobrim amb el brou de les verdures, tirem el pebre roig i ho deixem al foc durant 40 minuts en un foc no molt ràpid.

Notes

Per xupar-vos els dits! El resultat Ês excel¡lent!
Podeu duplicar la quantitat del sofregit i afegir patates per una menjada al cap de 15 dies o quan vulgueu. Aquesta Ês la meva interpretació d'una recepta menjada al Parador Nacional de Santo Domingo de la Calçada. I funciona! Me la van servei r a l'agost, però Ês mÊs apropiada per al temps de mÊs fred.


Recepta de cuina de Patates a la riojana

Patates a la riojana.
per Loreto Meix

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Patates a la riojana

Enllaça aquesta recepta:

924 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!