Calamars farcits de la iaia
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 8 calamars mitjans
- 8 Gambes
- Mig kg de carn picada barrejada
- 4 ous
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
- Picada: pinyons, gra d'all, pa torrat.
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Paella, caçola, morter i xino.
Elaboració
							Buidar i netejar els calamars. Reservar les potetes.
Coure els ous i tallar-los a trossets junt amb les potetes. Salpebrar la carn picada i fer una barreja amb els ous i les potetes.
Omplir els calamars i tancar amb un escuradents, no gaire replens, per tal que no explotin al fregirlos.
En una paella fregir amb oli d'oliva els calamars, volta i volta.
Fer un sofregit de ceba i tomàquet i passar-lo per xino. Posar en una caçola l'oli de fregir els calamars i el caldo del xino i afegir els calamars, deixar-ho coure uns 10 minuts i agregar la picada, les gambes i una mica de pebre vermell dolç. Tapar-ho i coure uns 15/20 minuts.
Aquesta recepta es més bona d'un dia per l'altre.
														
 1h
 1h 
Notes
Aquesta recepta era de la meva avia (1910-1994). Com que a la família ens agradava tant, la cuinava en dates assenyalades.
Va ser el darrer plat que va cuinar per nosaltres amb tot el seu amor.
Publicar-la es un petit homenatge al seu record.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7402 visites.
 7402 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Imma Soto
 Imma Soto![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram