Mandonguilles amb sípia

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 40 Mandonguilles de carn de vedella (i/o Tocino).
  • 2 Sípies fresques
  • Caldo/brou de carn
  • 2 Cebes
  • 2 Alls
  • 1 Tomàquet
  • 2 fulls de llorer
  • Vi blanc
  • Vi ranci
  • Nou moscada
  • Pebre negre
  • Picada: 1 carquinyoli, 1 all cru, 12 avellanes torrades, 12 ametlles torrades, julivert.
  • Xocolata

8 racions

Elaboració

- Neteja i talla la sípia a trossets petits i la poses a coure uns 15 min. amb un raig d'oli d'0liva.
- Pica la ceba + 2 Alls i ho incorpores a la sípia amb un polsim de sal. Ho deixes coure fins que la ceba es va rossejant.
- Tira-li el raig de vi, la nou moscada, el pebre i el tomàquet ratllat.
- Mentre cou, enfarines les mandonguilles i les fregeixes en una paella amb oli d'oliva. Les vas traient i posant amb paper de cuina per desgreixar.
- Seguidament les incorpores a la cassola de la sípia i les cobreixes amb el caldo i un got de cafè de vi ranci. Ho deixes coure tapat una bona estona i ves remenant fins que vegis que la sípia es va estovant, llavors es l'hora d'incorporar la picada.
Veuràs que amb la picada s'espessa el suquet i al final ratlles una presa de xocolata negre i la deixes desfer uns 10 min. més.

3h

Notes

Aquesta recepta es mes gustosa si la deixes reposar unes hores o bé un dia per l'altre.

Per


Recepta de cuina de Mandonguilles amb sípia
per Anna M

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1534 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Anna, si vas a les meves receptes, podras veure la meva recepta de sípia estofada amb mandonguilles, que també et pot agradar. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: