Encenalls de formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 grams de Gruyère, ben ratllat
  • 100 grams de Sbrinz, ben ratllat
  • Pebre, mòlt gruixut.

6 racions

Elaboració

Barreja bé els dos formatges.
Folra amb paper de forn la safata
Reparteix bé la barreja de formatge en forma de rodelles d'aproximadament 6 cm Ø cadascuna, a la safata preparada.
Cou al centre del forn preescalfat a 200 graus durant 4 a 6 minuts.
Retira, deixa reposar breument, i deixa refredar sobre un bastidor.
Si t'agrada, pots espolsar amb llavors de sèsam o rosella, abans de coure.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2016 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: