Encenalls de formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 grams de Gruyère, ben ratllat
  • 100 grams de Sbrinz, ben ratllat
  • Pebre, mòlt gruixut.

6 racions

Elaboració

Barreja bé els dos formatges.
Folra amb paper de forn la safata
Reparteix bé la barreja de formatge en forma de rodelles d'aproximadament 6 cm Ø cadascuna, a la safata preparada.
Cou al centre del forn preescalfat a 200 graus durant 4 a 6 minuts.
Retira, deixa reposar breument, i deixa refredar sobre un bastidor.
Si t'agrada, pots espolsar amb llavors de sèsam o rosella, abans de coure.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1927 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: