Ous remenats amb gírgoles i pernil salat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cent grams de gírgoles fresques
  • Dos talls de pernil salat
  • Dos ous
  • Oli d'oliva
  • Dues llesques de pa torrat

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, tallem les gírgoles en trossos petits, els saltem en una paella amb un raig d'oli, i quan ja són mig cuites hi afegim el pernil tallat en trossos petits amb les tisores, i tot seguit batem els ous i els anem afegint a la paella tot remenant amb la cullera de fusta, fins que els tinguem quallats al nostre gust, i ja els podrem posar en el centre del plat, als costats hi posarem dues llesques de pa torrat, i ja els podrem servir a taula.

30min

Notes

Aquesta recepta és per a una persona, però farem tants ous remenats, com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3049 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: