Ous remenats amb gírgoles i pernil salat
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cent grams de gírgoles fresques
- Dos talls de pernil salat
- Dos ous
- Oli d'oliva
- Dues llesques de pa torrat
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Una cullera de fusta
Elaboració
Primerament, tallem les gírgoles en trossos petits, els saltem en una paella amb un raig d'oli, i quan ja són mig cuites hi afegim el pernil tallat en trossos petits amb les tisores, i tot seguit batem els ous i els anem afegint a la paella tot remenant amb la cullera de fusta, fins que els tinguem quallats al nostre gust, i ja els podrem posar en el centre del plat, als costats hi posarem dues llesques de pa torrat, i ja els podrem servir a taula.
30min
Notes
Aquesta recepta és per a una persona, però farem tants ous remenats, com persones seguin a taula.
Etiquetes: Esmorzars de forquilla La cuina dels ous remenats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2848 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.