
Ous remenats amb gírgoles i pernil salat
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cent grams de gírgoles fresques
- Dos talls de pernil salat
- Dos ous
- Oli d'oliva
- Dues llesques de pa torrat
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Una cullera de fusta
Elaboració
Primerament, tallem les gírgoles en trossos petits, els saltem en una paella amb un raig d'oli, i quan ja són mig cuites hi afegim el pernil tallat en trossos petits amb les tisores, i tot seguit batem els ous i els anem afegint a la paella tot remenant amb la cullera de fusta, fins que els tinguem quallats al nostre gust, i ja els podrem posar en el centre del plat, als costats hi posarem dues llesques de pa torrat, i ja els podrem servir a taula.
30min
Notes
Aquesta recepta és per a una persona, però farem tants ous remenats, com persones seguin a taula.

Etiquetes:
Esmorzars de forquilla La cuina dels ous remenats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1128 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...