Croquetes de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per la pasta:

  • 1 pit de pollastre picat (uns 250 g)
  • 100 g de farina (4 cullerades grans)
  • 1 ceba mitjana picada
  • 400 g de llet sencera
  • Sal
  • Pebre negre

Per l'arrebossat:

  • Farina
  • 2 ous
  • 100 g de pa ratllat

Per fregir:

  • Oli d’oliva suau

6 racions

Elaboració

En una paella, daurem la ceba picada a foc lent, uns 15 minuts. Hi afegim la farina i la torrem uns10 minuts.
Hi fiquem el pollastre picat, ho sofregim una mica, hi tirem la llet, ho salpebrem i ho deixem coure lentament fins aconseguir una pasta.
Provem la pasta de les croquetes i ho rectifiquem de sal, si cal.
Posem la pasta en un recipient fons, el tapem amb paper film i la deixem refredar.
Quan la pasta està freda, ja podem fer les croquetes de pollastre. Només cal fer porcions d’uns 30 grams, donar-los forma de croqueta i les passem, per aquest ordre, per farina, ou batut i pa ratllat.
Fregim les croquetes en oli d’oliva suau a 180º C i les deixem reposar a sobre de paper absorbent per treure’n l’excés d’oli.

1h


Recepta de cuina de Croquetes de pollastre

Croquetes de pollastre.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: