Pollastre a la pantoja
Ingredients
- 1 ó 2 Pits de pollastre sense òs
- 1 Ceba i all
- Rajolí de vi blanc
- Nou muscada
- Crema de llet
- 1 / 2 cullerades de Mel
- 3 / 4 cullerades de Mostassa
4 racions
Elaboració
Ingredients:
Es cou el pit de pollastre tallat a daus/trossos petits, amb l’amaniment que agradi a cadascú (amb ceba i all, nou moscada, un raig de vi blanc, etc. (sense tomàquet).
Quan està cuit (es molt ràpid), es retira del foc.
A la mateixa cassola/paella, es posa una cullerada de mel i es desfà, dues/tres cullerades (de cafè) de mostassa i es remena, perquè es fongui amb la mel i seguidament s’afegeix un raig de crema de llet (+ / - segons la quantitat de pollastre).
Es remena tot plegat perquè lligui la salsa i s’incorpora el pollastre. Es deixa uns minuts per tal que el pollastre agafi el gust de la salsa (remenant contínuament per evitar que s’enganxi la crema de llet).
I ja està llest per menjar.
Es ràpid i fàcil.
Espero que us agradi.
15min
Notes
També es pot fer amb pit de gall dindi
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1587 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.