Pollastre a la pantoja

Ingredients

  • 1 ó 2 Pits de pollastre sense òs
  • 1 Ceba i all
  • Rajolí de vi blanc
  • Nou muscada
  • Crema de llet
  • 1 / 2 cullerades de Mel
  • 3 / 4 cullerades de Mostassa

4 racions

Elaboració

Ingredients:

Es cou el pit de pollastre tallat a daus/trossos petits, amb l’amaniment que agradi a cadascú (amb ceba i all, nou moscada, un raig de vi blanc, etc. (sense tomàquet).
Quan està cuit (es molt ràpid), es retira del foc.
A la mateixa cassola/paella, es posa una cullerada de mel i es desfà, dues/tres cullerades (de cafè) de mostassa i es remena, perquè es fongui amb la mel i seguidament s’afegeix un raig de crema de llet (+ / - segons la quantitat de pollastre).
Es remena tot plegat perquè lligui la salsa i s’incorpora el pollastre. Es deixa uns minuts per tal que el pollastre agafi el gust de la salsa (remenant contínuament per evitar que s’enganxi la crema de llet).
I ja està llest per menjar.
Es ràpid i fàcil.
Espero que us agradi.

15min

Notes

També es pot fer amb pit de gall dindi

Per


Recepta de cuina de Pollastre a la pantoja
per Anna M

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1182 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Anna Maria, si vols veure una altra manera de fer les mandonguilles, pots anar a les meves receptes i podras veure la recepta " mandonguilles a la jardinera amb bolets ". Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: