Quiche de porro, bolets i parmesà
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 rotllo de pasta de full
- 3 ous
- Crema de llet
- 1 Porro
- Formatge parmesà ratllat
- Formatge de gratinar.
- 1 llauna de bolets
- Mitja ceba
- Tires de cansalada (8)
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre
4 racions
Elaboració
Posar la pasta de full en el seu motlle, sense treure el paper del forn, una estona abans de posar-lo al forn.
Pasar per la paella amb una mica d'oli d'oliva el porro talladet,la ceba i la cansalada (4 talls)talladeta ben petita, amb la sal i el pebre. Quan estigui rosadet, afegir la llauna de bolets escorreguts, també tallats ben petits i continuar remenant una mica, fins que s'hagi evaporat tot l'aigua dels bolets.
A banda batrem els tres ous i afegirem mig pot de nata liquida, una mica de sal i pebre. A continuació hi barregem el fregit dels porros, ceba, cansalada i bolets i remenem. Afegim parmesà ratllat.Ja podem posar-ho per sobre la pasta omplint-la.
Posem les quatre llesques de cansalada que han sobrat per decorar la quiche i espolvoregem amb formatge de gratinar.
Al forn a 190/200 º uns 30 min.
Que gaudiu, es molt fàcil i bona.
Em vaig inspirar en una recepta vostre.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1725 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.