Pollastre de Pagès estofat amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pollastre de pagès de quatre a cinc quilos
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre en pols
  • Mig litre de vi blanc
  • Mig litre de conyac
  • Un pot gran de barreja de bolets
  • Un pot de pebrots vermells en tires
  • Tres cebes picades
  • Vint grans d'all pelats i picats

6 racions

Elaboració

En una cassola fonda, fregim: les cebes i els alls ben picats, amb oli d'oliva. Seguidament, afegim el pollastre salpebrat tallat a trossos regulars, hi afegim els pebrots tallats a tires. Quan tot plegat ha fregit uns dotze minuts, hi afegim el vi i el conyac. Tapem la cassola i deixem que cogui a foc ben baix. Quan veiem que el pollastre ja esta mig cuit, hi afegim els bolets, corregim de sal, i deixem que a'acabi de coure, uns vint minuts més. Quan és cuit, ja el podem servir a taula.

2h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3633 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Salvador Soms diu:
Hola Quim,no enrosseixes el pollastre abans?
Quim Lleonart diu:
Amic Salvador en aquesta recepta, el pollastre s'acostuma a posar en crú, i ja es cou amb tots els ingredients. Rep una abraçada. Quim.
Salvador Soms diu:
D'acord, gràcies Quim

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: