Pollastre de Pagès estofat amb bolets
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un pollastre de pagès de quatre a cinc quilos
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre en pols
- Mig litre de vi blanc
- Mig litre de conyac
- Un pot gran de barreja de bolets
- Un pot de pebrots vermells en tires
- Tres cebes picades
- Vint grans d'all pelats i picats
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							En una cassola fonda, fregim: les cebes i els alls ben picats, amb oli d'oliva. Seguidament, afegim el pollastre salpebrat tallat a trossos regulars, hi afegim els pebrots tallats a tires. Quan tot plegat ha fregit uns dotze minuts, hi afegim el vi i el conyac. Tapem la cassola i deixem que cogui a foc ben baix. Quan veiem que el pollastre ja esta mig cuit, hi afegim els bolets, corregim de sal, i deixem que a'acabi de coure, uns vint minuts més. Quan és cuit, ja el podem servir a taula.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						La cuina del pollastre
 
						Etiquetes: 
						La cuina del pollastre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5227 visites.
 5227 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Salvador Soms
 Salvador Soms![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram