Galetes de la iaia

Ingredients

  • 300g de farina
  • 200g de mantega
  • 100g de sucre
  • 1 ou
  • Pell de una llimona ratllada
  • Canyella al gust

Elaboració

Es barreja la farina amb la mantega trossejada, si afegeix el sucre i l'ou i la ratlladura de la llimona, es barreja tot fins que la massa tingui una consistència homogenea i compacta.
Es deixa reposar a la nevera durant 45 min.
S'estira la massa amb un rodet i es retalla amb els motllos de diferents formes, es coloquen en una safata per forn i es couen entre 15 a 20 min. a 180-200º depenent del forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3851 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Ceshe E diu:
oooohhh això té molt bona pinta i sembla molt fàcil! Moltes gràcies! :-)

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: