Galetes de la iaia
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Galetes
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 300g de farina
- 200g de mantega
- 100g de sucre
- 1 ou
- Pell de una llimona ratllada
- Canyella al gust
Elaboració
							Es barreja la farina amb la mantega trossejada, si afegeix el sucre i l'ou i la ratlladura de la llimona, es barreja tot fins que la massa tingui una consistència homogenea i compacta.
Es deixa reposar a la nevera durant 45 min.
S'estira la massa amb un rodet i es retalla amb els motllos de diferents formes, es coloquen en una safata per forn i es couen entre 15 a 20 min. a 180-200º depenent del forn.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3851 visites.
 3851 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració Imma Soto
 Imma Soto![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 20 min.
 20 min. Llegums i verdures
 Llegums i verdures Galetes
 Galetes 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
  Altres
 Altres 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram