Pastís de carn amb truita de patates

Ingredients

  • 750g. de Carn Picada
  • 2 Paquets de Cansalada envasada al buit
  • 4 o 5 Patates
  • 2 Cebes
  • 6 Ous
  • Sal
  • Oli

6 racions

Elaboració

1. Comenceu pelant i tallant la patata i la ceba, com si anéssiu a fer truita. Fregiu-ho en una paella amb oli abundant durant 20 minuts, fins que les patates siguin toves i si voleu deixeu-les torrar una miqueta.
2. En un motlle per pastissos poseu el bacon de manera que cobreixi el terra i les lones que estiguin pel voltant sobresurtin.
3. Poseu la carn picada a la base i si fa falta distribuïu i aixafeu-la.
4. Bateu els ous i poseu la patata. Barregeu-ho bé, i poseu-ho sobre la carn picada. Cobriu-ho tot amb la resta del bacon: el que sobresurt i el que faci falta per cobrir.
5. Introduïu el pastís al forn que l'haureu pre-escalfat a 220ºC amb calor a dalt i a baix durant 30 minuts.
6. Desmotlleu i serviu.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

867 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!