Pastís de tonyina

Ingredients

  • 2 ous
  • 400 ml. de llet evaporada
  • 3 llaunes ovalades de tonyina en oli d'oliva senceres, amb l'oli i tot (110-115 gr. per llauna) Si les llaunes són rodones (80 gr.) posar 5 llaunes, però una d'elles sense l'oli, ben escorreguda.
  • 2-3 cullerades de tomàquet fregit
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de pebre
  • Pebrot del piquillo al gust (jo poso el que hi cap en un parell de cullerades, un cop picat)
  • Mantega per untar el motlle.

16 racions

Elaboració

En un bol ampli posar tots els ingredients, tenint cura de seguir les indicacions que he posat a l'apartat d'ingredients en referència a l'oli de la tonyina.
Batre amb la batedora a mitja potència per tal que quedi ben barrejat, fins que quedi al vostre gust, en funció de si us agrada trobar més o menys els bocinets de tonyina o pebrot.
Untar l'interior d'un motlle rectangular apte per a microones amb mantega.
Abocar la barreja dins el motlle.
Coure al microones a mitja potència (400W aprox.) durant 30 minuts. Al treure el pastís del forn tremola com un flam però al refredar-se va quedant més ferm.
Deixar refredar dins el motlle i posar a la nevera fins el moment de servir.

45min

Notes

El podeu servir amb torradetes, ja que queda gairebé com un paté.
A casa als nens també els agrada dins un entrepà o sandwich.

Per


Recepta de cuina de Pastís de tonyina

Pastís tonyina
per Imma Soto

Recepta de cuina de Pastís de tonyina

Pastís tonyina2
per Imma Soto

Recepta de cuina de Pastís de tonyina

Pastís tonyina3
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1291 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!