Pastís de tonyina
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						Recepta per microones
						
						
						
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 2 ous
- 400 ml. de llet evaporada
- 3 llaunes ovalades de tonyina en oli d'oliva senceres, amb l'oli i tot (110-115 gr. per llauna) Si les llaunes són rodones (80 gr.) posar 5 llaunes, però una d'elles sense l'oli, ben escorreguda.
- 2-3 cullerades de tomàquet fregit
- Un pessic de sal
- Un pessic de pebre
- Pebrot del piquillo al gust (jo poso el que hi cap en un parell de cullerades, un cop picat)
- Mantega per untar el motlle.
 16 racions
 16 racions
Elaboració
							En un bol ampli posar tots els ingredients, tenint cura de seguir les indicacions que he posat a l'apartat d'ingredients en referència a l'oli de la tonyina.
Batre amb la batedora a mitja potència per tal que quedi ben barrejat, fins que quedi al vostre gust, en funció de si us agrada trobar més o menys els bocinets de tonyina o pebrot.
Untar l'interior d'un motlle rectangular apte per a microones amb mantega.
Abocar la barreja dins el motlle.
Coure al microones a mitja potència (400W aprox.) durant 30 minuts. Al treure el pastís del forn tremola com un flam però al refredar-se va quedant més ferm.
Deixar refredar dins el motlle i posar a la nevera fins el moment de servir.
														
 45min
  45min 
Notes
El podeu servir amb torradetes, ja que queda gairebé com un paté.
A casa als nens també els agrada dins un entrepà o sandwich.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5599 visites.
 5599 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Pastís
 Pastís 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram