Coc zebra
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						Recepta per forn
						
						Dieta: 						hipocalòrica
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 300 g de farina de blat.
- 250 g de sucre.
- 250 ml d'oli de girasol.
- 250 ml de llet ( a temperatura ambient )
- 4 ous grans.L
- 2 cullerades de cacao pur.
- 2 culleradas de farina.
- 1 cullerada de llevat químic ( tipus Royal)
- Dos culleradetes d'essència de vainilla.
 10 racions
 10 racions
Elaboració
							Engeguem el forn a 180º. Preparem el motlle untant-lo amb mantega i espolsat de farina un motlle rodó.
En un bol gran començarem batent els ous amb el sucre fins que blanquegin.
A poc a poc i sense deixar de batre afegim l'oli de girasol, com quan fem maionesa.
 
Incorporem de la mateixa forma la llet i l'essència de vainilla. 
Afegim la farina barrejada amb el llevat químic.
L'anirem integrant també a poc a poc, sense deixar de batre amb les varetes.
Quan estigui tota la farina incorporada separem la massa en dues parts iguals i a una d'elles li afegim el cacao pur.
Nota important: afegir a la part blanca de vainilla, tantes cullerades de farina com se li ha posat a la de cacao... Exemple, si vam posar 2 cullerades de cacao a una part (la que quedaria de xocolata) llavors posarem a l'altra part de la massa (que quedaria blanca) 2 culladares de farina, així es mantenen les mateixes densitats de les dues mases.
Aconseguir aquestes ratlles té un truc… primer tirem una cullerada de massa blanca al motlle. A sobre d’aquesta, tirem una cullerada de massa de xocolata i just a sobre tornem a tirar una de massa blanca. Anirem alternant cullerades de massa de diferent color tenim la precaució que sempre tirarem les cullerades exactament al mateix lloc que les anteriors.
Quan acabem amb tota la massa, donem uns cops sobre el marbre per tal que s’escampi bé.
Fiquem el motlle en el forn durant uns 40 minuts. Traiem del forn, deixem refredar i ja està llest per servir.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Molt original  Postres
 
						Etiquetes: 
						Molt original  Postres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5501 visites.
 5501 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								 
								 
									 
									 Imma Soto
 Imma Soto Estel Bassó
 Estel Bassó Neus SBD
 Neus SBD![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)




 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram