Pastís de Pernil
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 300 g de pernil dolç tallat ben fi.
- 9 talls de formatge de gruyére.
- 1 paquet de pa de motlle sense crostra.
- 3 o 4 ous.
- 100 gr de bacó ( fumat) tallat a daus petits.
- Una mica de mantega per untar el motlle.
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Unteu un motlle de cake, (25 x 10 aproximadament) amb la mantega per tota la superfície, folreu-lo tot amb les llesques de pernil fines, que sobresur-tin del motlle, el que calgui per tapar-lo, poseu-hi a dins 3 llesques de pa, ben xopes amb ou batut, al damut 3 talls de formatge i una capa de pernil tallat a trossets petits, barrejat amb els dauets de bacó fumat, 
repetiu el mateix dues vegades més  el mateix procediment, i acabeu tapant amb el pernil que sobresut, untat  amb ou perqué s'engaxi. 
Ho posarem al forn regular uns 20 minutos aproximadament. Un cop cuit es deixa refredar uns 10 minuts, es pot servir calent si es vol.. o si es prefereix fred  ho fiquem en la nevera d'un dia per a un altre, embolicat en paper film.
Es serveix acompayat amb una amanida de brots tendres i una
vinagreta de mel amb mostassa.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4244 visites.
 4244 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									 Helena garcia
 Helena garcia![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures Pastís
 Pastís 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram