Risotto de bacallà i ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per al brou de bacallà:
- 1 ceba mitjana
- 1 pastanaga
- 2 alls
- 1 porro
- 1 kg de pell i espines de bacallà
- 3 l d'aigua
- Oli d'oliva
Per a l'arròs:
- Oli d'oliva
- 1 ceba grossa
- 250 g de ceps
- All i julivert picat
- 1/2 kg d'arròs carnaroli
- 1 nou de mantega
- Formatge parmesà ratllat
- 100 g de morro de bacallà
4 racions
Elaboració
Brou de bacallà:
Sofregiu la ceba, la pastanaga, els alls i el porro, tot tallat adaus.
Quan estigui tot daurat afegiu-hi les espines i les pells de bacallà i sofregiu-ho durant 5 minuts més.
Afegiu-hi l’aigua i deixeu-ho coure lentament 20 minuts i reservar.
Arrós:
Sofregiu la ceba tallada a dauets durant uns minuts.
Afegiu-hi els ceps tallats a làmines.
Quan estigui ben dauradet, poseu-hi l’all i julivert, l’arròs, el morro de bacallà tallat a daus i el brou de bacallà i deixeu-ho coure fins que l’arròs absorbeixi tot el brou. Finalment, afegiu-hi una mica de mantega i el formatge ratllat i remeneu-ho bé fins que es desfaci.
Notes
Emplateu-ho amb un motlle circular.
Podeu guarnir-ho amb una vinagreta de sèsam.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2377 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c