Risotto de bacallà i ceps

Ingredients

Per al brou de bacallà:

  • 1 ceba mitjana
  • 1 pastanaga
  • 2 alls
  • 1 porro
  • 1 kg de pell i espines de bacallà
  • 3 l d'aigua
  • Oli d'oliva

Per a l'arròs:

  • Oli d'oliva
  • 1 ceba grossa
  • 250 g de ceps
  • All i julivert picat
  • 1/2 kg d'arròs carnaroli
  • 1 nou de mantega
  • Formatge parmesà ratllat
  • 100 g de morro de bacallà

4 racions

Elaboració

Brou de bacallà:
Sofregiu la ceba, la pastanaga, els alls i el porro, tot tallat adaus.
Quan estigui tot daurat afegiu-hi les espines i les pells de bacallà i sofregiu-ho durant 5 minuts més.
Afegiu-hi l’aigua i deixeu-ho coure lentament 20 minuts i reservar.
Arrós:
Sofregiu la ceba tallada a dauets durant uns minuts.
Afegiu-hi els ceps tallats a làmines.
Quan estigui ben dauradet, poseu-hi l’all i julivert, l’arròs, el morro de bacallà tallat a daus i el brou de bacallà i deixeu-ho coure fins que l’arròs absorbeixi tot el brou. Finalment, afegiu-hi una mica de mantega i el formatge ratllat i remeneu-ho bé fins que es desfaci.

Notes

Emplateu-ho amb un motlle circular.
Podeu guarnir-ho amb una vinagreta de sèsam.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1487 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!