Sopa de peix cremosa

Ingredients

  • 1 porro gros.
  • 100g g de ceba.
  • 100 g de pastanagues.
  • 3 grans d'all.
  • 1 curellerada de tomáquet concentrat.
  • 100 cc de vi blanc.
  • 75cc de conyac.
  • 1 kg de cap de rap.
  • 50 gr de crema d'arros
  • 1 ramet ( llorer, farigola, julivert)
  • Julivert trinxat.

6 racions

Elaboració

Sofregiu primerament en un cassó de fons gruixut o cassola, amb oli, la ceba i pastanagues. Afegui-hi el porro tallat a rodanxes, desprès el tomàquet concentrat i l'all, i a continuaciò el peix a trossos, barregeu-ho tot i afegiu-hi el vi, dexeu que sévapori quasi per complet i llavors, tireu-hi el conyac, enceneu-lo
i un cop apagada la flama, afegiu-hi 2 litres d'aigua calenta i el ramet lligat, sal i pebre, dexeu que bulli normal uns 30 minuts. Després traieu el peix i el ramet i passeu-ho pel colador xinés, torneu-ho al foc i quan arrenqui el bull, afegiu-hi la crema d'arrós, desfeta en 125 cc d'aigua freda deixant que bulli 10 minuts mes. Llavors s'hi tira el peix esmicolat i un xic de juli`'ert trinxat.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3107 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquesta sopa deu ser molt bona. L'hauré de tastar.
Mª Pilar López diu:
Àngels, estic segura que t'agradarà molt, la meva mare la solia fer i tènia molt èxit,jo la continu fent tal com ella em va ensenyar a fer-la.. i els encanta a tots!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!