
Carabassons Lluna Farcits
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carabassons lluna
- 300 g de carn picada (pot ser barrejada )
- 1 -ceba petita
- 3 alls
- 4 cullerades de salsa de tomàquet casola
- 200 g de xampinyons
- oli i sal
- pebre vermell picant mòlt
- 1/2 got de llet
- 1 cullerada de maizena
- 4 rodanxes de formatge de cabra de rulo
4 racions
Elaboració
Posar aigua a bullir amb una mica de sal.
Rentar bé els carabassons, tallar-los la part superior amb la cueta i deixar-los bullir uns deu minuts. Treure'ls i deixar-los escórrer.
Picar la ceba i sofregir-la en una paella amb una mica d'oli fins que quedi transparent. Afegir els alls picats, donar unes voltes i afegir els xampinyons nets i trossejats petits. Amb l'ajuda d'una cullera, buidarem els carbassons, la polpa la picarem i agregarem a la barreja.
En una altra paella, courem una mica la carn, perquè deixi anar l'aigua. Afegir-la després a la ceba amb la salsa de tomàquet i deixar fer tot junt una mica.
Dissoldre la maizena en la llet, agregar a la mescla i deixar reduir una mica. Rectificar de sal i pebre i deixar refredar.
farcirem els carabassons. Empolseu-ho amb pebre vermell mòlt i posar damunt de cada carabasso una rodanxa de formatge de cabra de rulo, coure en el forn a 180º durant uns 15minuts.
40min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1413 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda disculpa per no contestar abans! Ja fa uns quants anys que faig aquesta recepta per a Sant Blai, amb les mateixes...
Hola Mireia! En primer lloc et demano disculpes per no contestar abans, he hagut d'estar allunyada de vosaltres per uns mesos...
Bon dia Alícia! Anima't fer-ho, a la teva família i amistats els encantarà! Mira jo ho vaig posar a la...
Bona tarda Jordi! És un dels meus preferits, té un sabor increlible ... és espectacular! Gràcies a tu per fer-ho. Una...
Antonio, fes-ho t'encantarà i quedaràs molt bé davant de la família o dels amics!