 
						Carabassons Lluna Farcits
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						Dieta: 						baixa en greixos
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 carabassons lluna
- 300 g de carn picada (pot ser barrejada )
- 1 -ceba petita
- 3 alls
- 4 cullerades de salsa de tomàquet casola
- 200 g de xampinyons
- oli i sal
- pebre vermell picant mòlt
- 1/2 got de llet
- 1 cullerada de maizena
- 4 rodanxes de formatge de cabra de rulo
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Posar aigua a bullir amb una mica de sal. 
Rentar bé els carabassons, tallar-los la part superior amb la cueta i deixar-los bullir uns deu minuts. Treure'ls i deixar-los escórrer.
 Picar la ceba i sofregir-la en una paella amb una mica d'oli fins que quedi transparent. Afegir els alls picats, donar unes voltes i afegir els xampinyons nets i trossejats petits. Amb l'ajuda d'una cullera, buidarem els carbassons,  la polpa la picarem i agregarem a la barreja.
En una altra paella, courem una mica la carn, perquè deixi anar l'aigua. Afegir-la després a la ceba amb la salsa de tomàquet i deixar fer tot junt una mica. 
 Dissoldre la maizena en la llet, agregar a la mescla i deixar reduir una mica. Rectificar de sal i pebre i deixar refredar.
 farcirem els carabassons. Empolseu-ho amb pebre vermell mòlt i posar damunt de cada carabasso una rodanxa de formatge de cabra de rulo,  coure en el forn  a 180º durant uns 15minuts.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2724 visites.
 2724 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram