Galetes de xocolata clivellades

Ingredients

  • 250 g de xocolata de postres.
  • 200 g de farina de rebosteria.
  • 60g de mantega.
  • 2ous.
  • 100g de sucre normal.
  • Una culleradeta d'essència de vainilla.
  • Un polsim de sal.
  • Sucre glas per arrebossar.

20 racions

Elaboració

Fonem la xocolata i la mantega al bany María.
Batem els ous, la vainilla i el sucre fins que comencin a blanquejar.Una vegada batuts ho barregem amb la xocolata, mes be atemperat, perquè no qualli l'ou.
Barregem la farina, el llevat i la sal. Integrem bé amb la barreja de la xocolata i els ous, deixarem reposar a la nevera.
La traiem de la nevera després d'estar tota la nit reposant, fem unes boles una miqueta mes grans que una nou. I les arrebossem en sucre glas, però ben arrebossades.
col·loquem les boles de massa en una safata de forn, separades una de les altres perquè no s'enganxin, les ficarem al forn uns 15 minuts a 180º .


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2181 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: