Pernil d'Ànec fàcil (recepta del sud oest de França)
Ingredients
- 1 magret de ànec fresc
- Sal gruixuda
- Pebre negre molt
- 1 drap de cuina sobretot que sigui transpirable8(veureu a les fotos)
- Cordill per lligar
Elaboració
							Posem la sal a un plat i arrebossem el magret de manera que quedi tot cobert de sal
Ara el amanim be amb pebre negre
Seguidament el emboliquem amb el drap de cuina i en fem uns nusos amb cordill a cada costat
Ara és el moment de posar a la nevera 10 dies
Passat aquests 10 dies el traiem del embolcall de drap i en podem començar a menjar com més ens agradi.
És una recepta fàcil i practica per aconseguir pernil de ànec.
														
 15min
  15min 
Notes
Sobretot penseu en que el drap sigui transpirable, ja que si no ho es faria malbé el magret.
 Etiquetes: 
						França
 
						Etiquetes: 
						França  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6498 visites.
 6498 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 França → SudOest
 França → SudOest hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									 
									 
									 
									 Mª Pilar López
 Mª Pilar López![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Amanida
 Amanida 
  Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram