Pernil d'Ànec fàcil (recepta del sud oest de França)

Categoria:
Típica de: França → SudOest
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 magret de ànec fresc
  • Sal gruixuda
  • Pebre negre molt
  • 1 drap de cuina sobretot que sigui transpirable8(veureu a les fotos)
  • Cordill per lligar

Elaboració

Posem la sal a un plat i arrebossem el magret de manera que quedi tot cobert de sal
Ara el amanim be amb pebre negre
Seguidament el emboliquem amb el drap de cuina i en fem uns nusos amb cordill a cada costat
Ara és el moment de posar a la nevera 10 dies
Passat aquests 10 dies el traiem del embolcall de drap i en podem començar a menjar com més ens agradi.
És una recepta fàcil i practica per aconseguir pernil de ànec.

15min

Notes

Sobretot penseu en que el drap sigui transpirable, ja que si no ho es faria malbé el magret.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6498 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: