Ametllats
Ingredients
- Ralladura de llimona
- Pols d'ametlla 350gr.
- Sucre fi 350gr.
- 4 ous
- Ametlles crues
Elaboració
							Primer separarem les clares i els rovells.
Les clares les muntarem a punt de neu i encabat amb molta cura hi barrejarem els rovells, sempre de baix cap dalt.
En un altre bol barrejarem el sucre molt fi amb la pols d'ametlla i ratllarem pell de llimona.
Una vegada barrejat ho anem afegin a la barreja de les clares i els rovells, de mica en mica fins que tot queda ben lligat.
Anem fent muntets a la plata d'anar al forn, que li haurem posat un paper vegetal, i hi afegirem una ametlla crua.
El forn hauria d'estar una mica calent abans d'enfornar-ho.
Ho posem al forn a uns 180º i duran uns 10/15 minuts.
Els ametllats tenen de quedar una mica rossets i cruixents, quasi com un carquinoli.
Però si no us quedessin prou fortets, vull dir que de dins queden tous tambè són de bon menjar, us ho ben asseguro.
El que te de bó és que en podeu fer uns quants i els guardeu en pot de vidre, bè aixó si es que hi arriben al pot.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3715 visites.
 3715 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 Mª Pilar López
 Mª Pilar López![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Galetes
 Galetes
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram