Ametllats

Ingredients

  • Ralladura de llimona
  • Pols d'ametlla 350gr.
  • Sucre fi 350gr.
  • 4 ous
  • Ametlles crues

Elaboració

Primer separarem les clares i els rovells.
Les clares les muntarem a punt de neu i encabat amb molta cura hi barrejarem els rovells, sempre de baix cap dalt.
En un altre bol barrejarem el sucre molt fi amb la pols d'ametlla i ratllarem pell de llimona.
Una vegada barrejat ho anem afegin a la barreja de les clares i els rovells, de mica en mica fins que tot queda ben lligat.
Anem fent muntets a la plata d'anar al forn, que li haurem posat un paper vegetal, i hi afegirem una ametlla crua.
El forn hauria d'estar una mica calent abans d'enfornar-ho.
Ho posem al forn a uns 180º i duran uns 10/15 minuts.
Els ametllats tenen de quedar una mica rossets i cruixents, quasi com un carquinoli.
Però si no us quedessin prou fortets, vull dir que de dins queden tous tambè són de bon menjar, us ho ben asseguro.
El que te de bó és que en podeu fer uns quants i els guardeu en pot de vidre, bè aixó si es que hi arriben al pot.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3012 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
Jo faig carquinyolis, de tant en tant. Ara hi afegiré ametllats.
Gràcies per la RECEPTA.
dOLÇA

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: