Braonets al forn

Ingredients

  • Braons (un parell per persona)
  • Patates
  • 2 de Ceba de figueres
  • 2 de Pastanaga
  • 2 de Porro
  • 1 Carbassó
  • 2 Tomàquets
  • 2 caps d'all
  • Pebre negre recient molgut
  • Sal
  • Oli oliva verge
  • Cognac

Elaboració

En una plata per anar al forn, posarem com a fondo el porro tallat a tires, la ceba i el
carbassó a rodanxes,la pastanaga i el tomàquet a quadradets.
Pel damunt de les verdures posarem els braons salpebrats. Pel damunt hi posarem un bon
raig d'oli d'oliva, i un raig de cognac. Afegirem els alls.
Tindrem el forn precalentat a 180º. Posarem els braons al forn i ho deixarem una 1/2 hora.
Passat el temps, baixarem el forn a 150º i donarem la volta als braons.
Després de 1/2h. més farem la mateixa operació.
És el moment de pelar patates i tallar-les a quadradets petitons. Ho fregim a la paella
amb foc ben fort. Quan comencin a enrrossir-se les treurem i les posarem a la safata dels
braons i ho deixarem al forn uns 5/8m. més.
Passat aquest temps ja ho podrem servir, acompanyat d'un vi negre. Bon profit.

Notes

Heu de tenir en compte, que les patates agafen el gust dels braons i son tant o més bones.
Aquest tall queda molt melós, pero a vegades no sempre en tenen a la carniceria.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Un plat per a una bona festa!
Delfí Ramirez Sla diu:
Una recepta molt correcta i encertada, d'un producte -els braonets, o petits braons- que no és troba habitualment, al contrari del braó gran resultant d'esquarterar les extremitats.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!