Pasta amb carabassa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia → Campania
Dieta: vegetariana
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr. de carabassa (ja pelada, neta i tallada a trossets)
- 50 gr. d’oli
- 2 dents d’all
- Bitxo
- Julivert
- 250 gr. de pistons grans
4 racions
Elaboració
Sofregiu les dent d’all senceres i pelades amb el bitxo per un parell de minuts.
Afegiu-hi la carabassa i el julivert, remeneu per un parell de minuts més, afegiu-hi sal i cobriu amb aigua.
Tapeu i deixeu coure la carabassa fins que sigui toveta.
Trenqueu-la amb una forquilla, i afegiu-hi la pasta.
Afegiu una mica d’aigua (la pasta no ha de quedar coberta del tot) i deixeu coure remenant perquè no s’enganxi.
Si l’aigua evapora abans que la pasta estigui al punt, afegiu-ne una mica més (no més de 50 ml cada vegada si no el plat pot quedar massa caldós).
Emplateu i serviu amb més julivert picat si us agrada.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1665 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Imma! alm meu fill que també tres anys li encanta aquesta pasta. Si vols més receptes de pasta podries fer una...