Pasta amb carabassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Campania
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 gr. de carabassa (ja pelada, neta i tallada a trossets)
  • 50 gr. d’oli
  • 2 dents d’all
  • Bitxo
  • Julivert
  • 250 gr. de pistons grans

4 racions

Elaboració

Sofregiu les dent d’all senceres i pelades amb el bitxo per un parell de minuts.
Afegiu-hi la carabassa i el julivert, remeneu per un parell de minuts més, afegiu-hi sal i cobriu amb aigua.
Tapeu i deixeu coure la carabassa fins que sigui toveta.
Trenqueu-la amb una forquilla, i afegiu-hi la pasta.
Afegiu una mica d’aigua (la pasta no ha de quedar coberta del tot) i deixeu coure remenant perquè no s’enganxi.
Si l’aigua evapora abans que la pasta estigui al punt, afegiu-ne una mica més (no més de 50 ml cada vegada si no el plat pot quedar massa caldós).
Emplateu i serviu amb més julivert picat si us agrada.

30min


Recepta de cuina de Pasta amb carabassa

Pasta amb carabassa
per Antonella Speranza

Recepta de cuina de Pasta amb carabassa

Pasta amb carabassa
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1325 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
M'agrada molt aquest plat jo el faig però amb arros com si fós una minestrone, el probaré amb pasta, te molt bona pinta!!!!.Salutacións.


ares
Imma Soto diu:
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets. :-)
Antonella Speranza diu:
Gràcies Imma! alm meu fill que també tres anys li encanta aquesta pasta. Si vols més receptes de pasta podries fer una ullada al meu bloc www.lapastaperalscatalans.cat. Ni ha moltes més, però no tinc mai el temps de penjarles aquí també :)
Salutacions!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!