Pasta amb coliflor

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Campania
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 gr. de tallarines o de macarrons
  • 1 coliflor mitjana
  • 2 botifarres
  • 200 gr. de mozzarella
  • Parmesà
  • 50 gr. d’oli
  • All
  • Pa rallat

5 racions

Elaboració

Bulliu la coliflor tallada en trossos per uns minuts amb una mica de sal, que es faci toveta però no massa.
Coleu la coliflor i guardeu l’aigua de cocció.
Trinxeu les botifarres i coeu-les en una paella amb una miqueta d’oli. Reserveu.
En una olla ampla, sofregiu l’oli amb dues dents d’all, senceres i pelades i afegiu-hi la coliflor.
Deixeu coure un parells de minuts, que agafi sabor, i xafeu-la amb una forquilla.
Trenqueu les tallarines amb les mans i afegiu-hi-les a la coliflor.
Afegiu-hi l’aigua que heu reservat sense arribar a cobrir del tot la pasta. Ajusteu de sal.
Coeu a flama regular, remenant perquè és fàcil que s’enganxi.
Quan les tallarines estaran a meitat cocció apagueu el foc.
Afegiu-hi, bastant parmesà, les botifarres i remeneu.
En una platera, feu una capa de pasta. En el mig poseu-hi la mozzarella.
Feu un altra capa i acabeu amb pa rallat i una miqueta de mantega o margarina.
Al forn per 15-20 minuts

40min


Recepta de cuina de Pasta amb coliflor

Pasta amb coliflor
per Antonella Speranza

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

892 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: