Pasta amb coliflor
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Itàlia → Campania
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gr. de tallarines o de macarrons
- 1 coliflor mitjana
- 2 botifarres
- 200 gr. de mozzarella
- Parmesà
- 50 gr. d’oli
- All
- Pa rallat
5 racions
Elaboració
Bulliu la coliflor tallada en trossos per uns minuts amb una mica de sal, que es faci toveta però no massa.
Coleu la coliflor i guardeu l’aigua de cocció.
Trinxeu les botifarres i coeu-les en una paella amb una miqueta d’oli. Reserveu.
En una olla ampla, sofregiu l’oli amb dues dents d’all, senceres i pelades i afegiu-hi la coliflor.
Deixeu coure un parells de minuts, que agafi sabor, i xafeu-la amb una forquilla.
Trenqueu les tallarines amb les mans i afegiu-hi-les a la coliflor.
Afegiu-hi l’aigua que heu reservat sense arribar a cobrir del tot la pasta. Ajusteu de sal.
Coeu a flama regular, remenant perquè és fàcil que s’enganxi.
Quan les tallarines estaran a meitat cocció apagueu el foc.
Afegiu-hi, bastant parmesà, les botifarres i remeneu.
En una platera, feu una capa de pasta. En el mig poseu-hi la mozzarella.
Feu un altra capa i acabeu amb pa rallat i una miqueta de mantega o margarina.
Al forn per 15-20 minuts
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1973 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.