Pasta amb coliflor
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Itàlia → Campania
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gr. de tallarines o de macarrons
- 1 coliflor mitjana
- 2 botifarres
- 200 gr. de mozzarella
- Parmesà
- 50 gr. d’oli
- All
- Pa rallat
5 racions
Elaboració
Bulliu la coliflor tallada en trossos per uns minuts amb una mica de sal, que es faci toveta però no massa.
Coleu la coliflor i guardeu l’aigua de cocció.
Trinxeu les botifarres i coeu-les en una paella amb una miqueta d’oli. Reserveu.
En una olla ampla, sofregiu l’oli amb dues dents d’all, senceres i pelades i afegiu-hi la coliflor.
Deixeu coure un parells de minuts, que agafi sabor, i xafeu-la amb una forquilla.
Trenqueu les tallarines amb les mans i afegiu-hi-les a la coliflor.
Afegiu-hi l’aigua que heu reservat sense arribar a cobrir del tot la pasta. Ajusteu de sal.
Coeu a flama regular, remenant perquè és fàcil que s’enganxi.
Quan les tallarines estaran a meitat cocció apagueu el foc.
Afegiu-hi, bastant parmesà, les botifarres i remeneu.
En una platera, feu una capa de pasta. En el mig poseu-hi la mozzarella.
Feu un altra capa i acabeu amb pa rallat i una miqueta de mantega o margarina.
Al forn per 15-20 minuts
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
892 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Imma! alm meu fill que també tres anys li encanta aquesta pasta. Si vols més receptes de pasta podries fer una...