Coliflor amb bacallà
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de coliflor
- 300 g de bacallà dessalat
- 400 g de ceba
- 60 cc d'oli
- 100 g de formatge ratllat
- Sal
Per la beixamel:
- 30 g de farina
- 30 g de mantega
- 600 cc de llet
- Sal i nou moscada
4 racions
Elaboració
Tallem la coliflor en branquetes no gaire grosses i la bullim a l'olla a presió durant 4 o 5 minuts. També la podem coure en una olla normal durant uns 20 minuts.
la treiem del foc i la posem a escórrer. Ha de quedar ben escorreguda.
Tallem la ceba en juliana, posem l'oli al foc i quan estigui calent, hi tirem la ceba. La deixem fer fins que estigui una mica rossa.
Afegim el bacallà a trossets i el fregim durant 1 minut.
Fem la beixamel amb la farina, la mantega, la llet, nou moscada i sal.
Posem la coliflor en una plata untada amb mantega i repartim per sobre el sofregit de ceba i bacallà.
Ho cobrim tot amb la beixamel i posem per sobre el formatge ratllat.
Fiquem la coliflor al forn, ja calent, durant uns 15 minuts.
1h
Etiquetes: Coliflor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7446 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.