Coliflor amb bacallà

Ingredients

  • 1 kg de coliflor
  • 300 g de bacallà dessalat
  • 400 g de ceba
  • 60 cc d'oli
  • 100 g de formatge ratllat
  • Sal

Per la beixamel:

  • 30 g de farina
  • 30 g de mantega
  • 600 cc de llet
  • Sal i nou moscada

4 racions

Elaboració

Tallem la coliflor en branquetes no gaire grosses i la bullim a l'olla a presió durant 4 o 5 minuts. També la podem coure en una olla normal durant uns 20 minuts.
la treiem del foc i la posem a escórrer. Ha de quedar ben escorreguda.
Tallem la ceba en juliana, posem l'oli al foc i quan estigui calent, hi tirem la ceba. La deixem fer fins que estigui una mica rossa.
Afegim el bacallà a trossets i el fregim durant 1 minut.
Fem la beixamel amb la farina, la mantega, la llet, nou moscada i sal.
Posem la coliflor en una plata untada amb mantega i repartim per sobre el sofregit de ceba i bacallà.
Ho cobrim tot amb la beixamel i posem per sobre el formatge ratllat.
Fiquem la coliflor al forn, ja calent, durant uns 15 minuts.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7446 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Asela Masià diu:
Ha d'estar boníssim, ja que és una combinació perfecta, de vegades he fet alguna cosa pareguda a casa i ha quedat molt bo.
Àngels Fernández Guillén diu:
Sí és un plat molt bo i el bacallà li dóna un toc especial. Així és com la feia la meva mare.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: