Espaguetis carbonara
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia → Lazio
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 200 gr. di espaguetis
- 2 ous grans
- 70 gr. de parmesà ratllat
- 2 talls gruixuts (1 cm) de panxeta amb pebre negre
- 1 ceba petita
- 3 cullerades soperes d’oli
- Pebre negre
- Sal només a l’aigua de cocció
3 racions
Elaboració
Feu sofregir la ceba, ben trinxada, en un olla gran i antiadherent; abans que agafi color, tireu-hi la panxeta tallada a trossets.
Remeneu uns minuts i traieu-ho del foc.
Bulliu els espaguetis. Mentrestant barregeu els ous amb el parmesà. Ha de quedar una crema espessa.
Un minut abans que els espaguetis estiguin cuit, diluïu la crema de ous amb dues cullerades de l’aigua de cocció i escalfeu la olla.
Escorreu la pasta i poseu-la a la olla. Aboqueu-hi la crema d’ous i aneu remenant uns segons fins quan els ous no comencin a quallar.
És important que no quallin del tot.
Afegiu-hi una mica de pebre negre i serviu-los immediatament.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5258 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.