Espaguetis carbonara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Lazio
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 200 gr. di espaguetis
  • 2 ous grans
  • 70 gr. de parmesà ratllat
  • 2 talls gruixuts (1 cm) de panxeta amb pebre negre
  • 1 ceba petita
  • 3 cullerades soperes d’oli
  • Pebre negre
  • Sal només a l’aigua de cocció

3 racions

Elaboració

Feu sofregir la ceba, ben trinxada, en un olla gran i antiadherent; abans que agafi color, tireu-hi la panxeta tallada a trossets.
Remeneu uns minuts i traieu-ho del foc.
Bulliu els espaguetis. Mentrestant barregeu els ous amb el parmesà. Ha de quedar una crema espessa.
Un minut abans que els espaguetis estiguin cuit, diluïu la crema de ous amb dues cullerades de l’aigua de cocció i escalfeu la olla.
Escorreu la pasta i poseu-la a la olla. Aboqueu-hi la crema d’ous i aneu remenant uns segons fins quan els ous no comencin a quallar.
És important que no quallin del tot.
Afegiu-hi una mica de pebre negre i serviu-los immediatament.

30min


Recepta de cuina de Espaguetis carbonara

Espaguetis carbonara

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5543 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Ramon Marés i Ferrerons diu:
ESPERO QUE AMB SURTIN BE ELS ESPAGUETIS JEJE

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: