Espaguetis carbonara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Lazio
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 200 gr. di espaguetis
  • 2 ous grans
  • 70 gr. de parmesà ratllat
  • 2 talls gruixuts (1 cm) de panxeta amb pebre negre
  • 1 ceba petita
  • 3 cullerades soperes d’oli
  • Pebre negre
  • Sal només a l’aigua de cocció

3 racions

Elaboració

Feu sofregir la ceba, ben trinxada, en un olla gran i antiadherent; abans que agafi color, tireu-hi la panxeta tallada a trossets.
Remeneu uns minuts i traieu-ho del foc.
Bulliu els espaguetis. Mentrestant barregeu els ous amb el parmesà. Ha de quedar una crema espessa.
Un minut abans que els espaguetis estiguin cuit, diluïu la crema de ous amb dues cullerades de l’aigua de cocció i escalfeu la olla.
Escorreu la pasta i poseu-la a la olla. Aboqueu-hi la crema d’ous i aneu remenant uns segons fins quan els ous no comencin a quallar.
És important que no quallin del tot.
Afegiu-hi una mica de pebre negre i serviu-los immediatament.

30min


Recepta de cuina de Espaguetis carbonara

Espaguetis carbonara
per Antonella Speranza

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3392 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ramon Marés i Ferrerons diu:
ESPERO QUE AMB SURTIN BE ELS ESPAGUETIS JEJE


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: