Espaguetis de la iaia a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'espaguetis
- 400 grams de xirles o cloïsses
- 300 grams de vianda de musclos
- Tres supremes de rap de 150 grams cadascuna
- Oli d'oliva
- Sal
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Vi blanc
- Una ceba picolada
- Una fulla de llorer
- Dos cullerots de picada d'all, oli i julivert(feta amb la batedora elèctrica)
- Aigua
- Mantega
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un wok
Una safata fonda de porcellana blanca
Batedora elèctrica
Una escorredora
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, mantega i sal bullim els espaguetis fins que estiguin cuits al "dente, els escorrem i els reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba, el llorer i el tomàquet.
Tot seguit, afegim un got de vi blanc i ho remenem amb l'espatula de fusta.
Seguidament, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim les xirles o cloïsses, colem el suc i l'afegim en el wok.
A part, tallem les supremes de rap a quadradets, i les afegim amb els musclos i les xirles i ho afegim en el wok juntament amb els espaguetis i la picada Donem unes sacsejades amb l'ajud del mànec del wok, corregim de sal i deixem que s'acabi tot plegat dotze minuts més, i ja ho podrem servir amb la safata rodona de porcellana.
1h 30min
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina del wok Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.