Espaguetis de la iaia a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 400 grams d'espaguetis
  • 400 grams de xirles o cloĂŻsses
  • 300 grams de vianda de musclos
  • Tres supremes de rap de 150 grams cadascuna
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Tres cullerots de sofregit de tomĂ quet(el trobareu a les meves receptes)
  • Vi blanc
  • Una ceba picolada
  • Una fulla de llorer
  • Dos cullerots de picada d'all, oli i julivert(feta amb la batedora elèctrica)
  • Aigua
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Un cassĂł gran
Un wok
Una safata fonda de porcellana blanca
Batedora elèctrica
Una escorredora
Una paella gran
Una espĂ tula de fusta

ElaboraciĂł

Primerament, en un cassĂł amb aigua, mantega i sal bullim els espaguetis fins que estiguin cuits al "dente, els escorrem i els reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba, el llorer i el tomĂ quet.
Tot seguit, afegim un got de vi blanc i ho remenem amb l'espatula de fusta.
Seguidament, en un cassĂł amb un dit d'aigua, obrim les xirles o cloĂŻsses, colem el suc i l'afegim en el wok.
A part, tallem les supremes de rap a quadradets, i les afegim amb els musclos i les xirles i ho afegim en el wok juntament amb els espaguetis i la picada Donem unes sacsejades amb l'ajud del mĂ nec del wok, corregim de sal i deixem que s'acabi tot plegat dotze minuts mĂŠs, i ja ho podrem servir amb la safata rodona de porcellana.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Espaguetis de la iaia a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

923 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!