Popets a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos quilos de popets 40/60, congelats
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Conyac
  • Un raig de : Pastis, Ricard, o Pernod.
  • Tres fulles de llorer
  • Sis alls pelats
  • Dues cebes tallades a juliana
  • Sis tomàquets tallats a trossos
  • Maizena

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa amb tapa
Una batedora elèctrica
Un colador xinès

Elaboració

En una cassola amb tapa, posem: els popets, un raig d'oli d'oliva, un raig de vi blanc, un raig de conyac, un raig de qualsevol d'aquests licors : Pastis, Ricard o Pernod.
Després, afegim : els alls, les cebes tallades a juliana, tres fulles de llorer, i els tomàquets tallats a trossos.
Ho posem al foc a temperatura mitja, ho tapem, i deixem que coguin.
Anem remenant de tant en tant, i quan són cuits, traiem els popets, i passem la batedora elèctrica per la salsa. Seguidament, ho passem pel colador xinès amb l'ajud de la batedora,
afegim els popets, i si cal espessir la salsa, ho fem amb una mica de Maizena, dissolta amb aigua freda. Seguidament, ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Quan diem que són popets 40/60, volem dir que entren 40/60 popets per cada quilo.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2406 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Anna M diu:
Sembla molt fàcil de fer.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!