Popets a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos quilos de popets 40/60, congelats
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Conyac
- Un raig de qualsevol beguda anisada
- Tres fulles de llorer
- Sis alls pelats
- Dues cebes tallades a juliana
- Sis tomàquets tallats a trossos
- Farina de blat
6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa amb tapa
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Elaboració
En una cassola amb tapa, posem: els popets, un raig d'oli d'oliva, un raig de vi blanc, un raig de conyac, un raig de qualsevol d'aquests licors : Pastis, Ricard o Pernod.
Després, afegim : els alls, les cebes tallades a juliana, tres fulles de llorer, i els tomàquets tallats a trossos.
Ho posem al foc a temperatura mitja, ho tapem, i deixem que coguin.
Anem remenant de tant en tant, i quan són cuits, traiem els popets, i passem la batedora elèctrica per la salsa. Seguidament, ho passem pel colador xinès amb l'ajud de la batedora,
afegim els popets, i si cal espessir la salsa, ho fem amb una mica de Maizena, dissolta amb aigua freda. Seguidament, ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Quan diem que són popets 40/60, volem dir que entren 40/60 popets per cada quilo.
Etiquetes: La cuina dels popets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4446 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.