Musclos a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ** 2/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 Kg de musclos de roca o viver.
  • 1 got de Vermut
  • Aigua
  • Alls
  • TomĂ quet
  • Julivert
  • Farina
  • Ametlles

4 racions

ElaboraciĂł

En una olla i posem 1 dit d'aigua i un got de vermut i els musclos ja nets , els fem obrir amb el vapor i els tenim una estona que es facin.
En una cassola sofregim tomĂ quet a trossets, all picat, julivert i al final una mica de farina per espessir.
Un cop sofregit i tirem els musclos incorporant-hi una picada d'ametlles amb una mica de suc dels musclos.
Remenem una estoneta que es barregin bĂŠ els ingredients amb els musclos i ja ĂŠs apunt de servir.

30min

Notes

TambĂŠ es pot menjar com un 1r plat


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Musclos a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

1797 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

Josep Maria Ferrer diu:
Els musclos sempre venen de gust. Bon profit!!
Quim Lleonart diu:
Josep Maria, si vas a les meves receptes, podrĂ s veure com fem els musclos a la marinera, a la Costa Daurada. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!