Musclos a la marinera

Ingredients

  • 1 Kg de musclos de roca o viver.
  • 1 got de Vermut
  • Aigua
  • Alls
  • Tomàquet
  • Julivert
  • Farina
  • Ametlles

4 racions

Elaboració

En una olla i posem 1 dit d'aigua i un got de vermut i els musclos ja nets , els fem obrir amb el vapor i els tenim una estona que es facin.
En una cassola sofregim tomàquet a trossets, all picat, julivert i al final una mica de farina per espessir.
Un cop sofregit i tirem els musclos incorporant-hi una picada d'ametlles amb una mica de suc dels musclos.
Remenem una estoneta que es barregin bé els ingredients amb els musclos i ja és apunt de servir.

30min

Notes

També es pot menjar com un 1r plat


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1944 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Josep Maria Ferrer diu:
Els musclos sempre venen de gust. Bon profit!!
Quim Lleonart diu:
Josep Maria, si vas a les meves receptes, podràs veure com fem els musclos a la marinera, a la Costa Daurada. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!