Rovellons amb botifarres i xistorra

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de rovellons.
  • 4 botifarres crues.
  • 2 tomàquets.
  • 3 xistorres
  • Julivert
  • All
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Posem els rovellons sencers, els petits i tallats els grans, en el fons d'una cassola de terrissa amb una mica d'oli.
Les botifarres ,cal punxar-les, i la xistorra. Afegim els tomàquets tallats per la meitat i posem sal.
Ho posem al forn durant 15 minuts a 180º. Després afegim all i julivert tallat petit i els mateixos ingredients amb oli i passat per "Túrmix".
Ho mantenim al forn 10 minuts més i ja els podem servir.

30min

Notes

També es pot fer afegfint cargols i pebrot escalivat.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1694 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

M. Angels Ribas diu:
Hola
No entenc el que dieu dels mateixos ingredientsamv oli passats pel Turmix.
M'ho podeu aclarir.
Gràcies
M. Angels Ribas diu:
Amb...
Quim Lleonart diu:
Amiga M. Àngels, el que l'amic Josep M hem sembla que vol dir, és que amb julivert, oli i all, hem de fer una picada amb la batedora elèctrica i un cop feta afegir-ho a la cassola i deixar-ho coure deu minuts més.
Rep una salutació.
Quim Lleonart.
Moisés de Tomás Rivas diu:
Amiga M. Angels, jo crec, apart que l'amic J. Maria té un gust molt bo per a la cuina, que ell volia dir que al final afegim all i julivert (amb oli) passats per la batedora a més a més del que ja hem afegit picat abans.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!