Crema de bledes

Ingredients

  • Manat de Bledes
  • 1Ceba
  • 1Patata
  • 2Formatgets
  • Oli
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Turmix

Elaboració

Dins l'olla ràpida i posem l'oli i sofregim la ceba tallada juliana, després i posem 1 got d'aigua, les patates i les bledes (previament rentades) amb una mica de sal i ho portem a ebullició, un cop a pujat la segona anella calculem 4 minuts d'ebullició. Obrim l'olla i afegim els dos formatgets cremosos i passem el "túrmix" que quedi tot ben triturat.
Ja la podem servir afegint-ti uns trocets de pa fregit ben cruixents. Servir en bols.

15min

Notes

Es una bona manera de que els nens mengin bledes..!!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3519 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!