Crema de bledes

Ingredients

  • Manat de Bledes
  • 1Ceba
  • 1Patata
  • 2Formatgets
  • Oli
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Turmix

Elaboració

Dins l'olla ràpida i posem l'oli i sofregim la ceba tallada juliana, després i posem 1 got d'aigua, les patates i les bledes (previament rentades) amb una mica de sal i ho portem a ebullició, un cop a pujat la segona anella calculem 4 minuts d'ebullició. Obrim l'olla i afegim els dos formatgets cremosos i passem el "túrmix" que quedi tot ben triturat.
Ja la podem servir afegint-ti uns trocets de pa fregit ben cruixents. Servir en bols.

15min

Notes

Es una bona manera de que els nens mengin bledes..!!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7792 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: