Popets estofats, amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de mongetes del ganxet, cuites
  • 500 grams de popets 40/60 ( congelats)
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Dotze alls, laminats
  • Julivert picolat
  • Aigua
  • Tres cullerades, de pebre vermell, dolç
  • Vi blanc
  • Maizena (si cal)

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: els alls i les fulles de llorer.
Tot seguit, afegim: el pebre vermell, un raig de vi blanc, i els popets.
Tot seguit, afegim l'aigua, que cobreixi els popets, i deixem que coguin a foc baix.
Quan els popets són cuits, corregim de sal, i hi afegim les mongetes.
Mirem com queda d'espès, i si cal espessir-ho, afegim una mica de Maizena dissolta amb aigua freda. A continuació, deixem coure tot plegat uns deu minuts més, i abans de treure-ho a taula, ho espolsem amb julivert picolat.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1683 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!