Espaguetis amb xixorrites
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espaguetis
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Dues fulles de llorer
- 300 grams de xixorrites
- Formatge ratllat
- Ví blanc
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats, laminats
4 racions
Elaboració
Primer de tot, agafem una cassola fonda amb aigua, sal, una fulla de llorer, i un raig d'oli d'oliva, i la posem en el foc. Quan l'aigua bull, afegim els espaguetis, i remenm una mica, perqué no s'enganxin. Quan són cuits " al dente", els deixem en la cassola, perqué és mantinguin calents.
A part, en un cassó amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls, i la fulla de llorer. Seguidament, afegim les xixorrites, i el tomàquet fregit. Quan tot plegat és mig fregit, afegim el ví blanc, i ho corregim de sal. Quan tot el conjunt és cuit, afegim els espaguetis ben escorreguts, i ho remenem tot ben remenat. Seguidament, ho servim en els plats, per acabar, ho espolsem amb formatge ratllat, pel damunt.
40min
Etiquetes: Cuina amb xixorrites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2000 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.