Espaguetis amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams d'espaguetis
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Dues fulles de llorer
  • 300 grams de xixorrites
  • Formatge ratllat
  • Ví blanc
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats, laminats

4 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem una cassola fonda amb aigua, sal, una fulla de llorer, i un raig d'oli d'oliva, i la posem en el foc. Quan l'aigua bull, afegim els espaguetis, i remenm una mica, perqué no s'enganxin. Quan són cuits " al dente", els deixem en la cassola, perqué és mantinguin calents.
A part, en un cassó amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls, i la fulla de llorer. Seguidament, afegim les xixorrites, i el tomàquet fregit. Quan tot plegat és mig fregit, afegim el ví blanc, i ho corregim de sal. Quan tot el conjunt és cuit, afegim els espaguetis ben escorreguts, i ho remenem tot ben remenat. Seguidament, ho servim en els plats, per acabar, ho espolsem amb formatge ratllat, pel damunt.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

848 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!