Cigrons, estofats, amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams, de cigrons cuits
  • 200 grams de xixorrites
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un pot de tomàquet fregit, petit
  • Un got de ví blanc

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim: la ceba picolada, els alls, el llorer, i les xixorrites. Quan tot plegat és cuit, afegim el tomàquet, i el ví blanc. Deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, i tot seguit, afegim els cigrons cuits, corregim de sal, i deixem que cogui tot junt, uns deu minuts més, abans de servir-ho a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

949 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jaume Traveset Cases diu:
Hola a tots.Algu hem pot dir que son les xixorrites. Gracies
Quim Lleonart diu:
Amic Jaume, si vas al meu blog, i busques la recepte" macarrons amb xixorrites", faig una explicació sobre el que són les xixorrites. Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: