Cigrons, estofats, amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams, de cigrons cuits
  • 200 grams de xixorrites
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un pot de tomàquet fregit, petit
  • Un got de ví blanc

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim: la ceba picolada, els alls, el llorer, i les xixorrites. Quan tot plegat és cuit, afegim el tomàquet, i el ví blanc. Deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, i tot seguit, afegim els cigrons cuits, corregim de sal, i deixem que cogui tot junt, uns deu minuts més, abans de servir-ho a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1814 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jaume Traveset Cases diu:
Hola a tots.Algu hem pot dir que son les xixorrites. Gracies
Quim Lleonart diu:
Amic Jaume, si vas al meu blog, i busques la recepte" macarrons amb xixorrites", faig una explicació sobre el que són les xixorrites. Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: