Pèsols estofats, amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams, de carxofes congelades
  • 800 grams, de pèsols congelats
  • 300 grams, de xixorrites
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un got de ví blanc
  • Un pot de tomàquet fregit, petit
  • Aigua
  • Una llimona tallada en dues meitats

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua sal, i mitja llimona, posem a coure els pèsols, i quan són cuits, els reservem.
En una altre cassó amb aigua, sal i l'altre mitja llimona, bullim les carxofes, i quan són cuites, les escorrem, i les reservem. A part, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim: la ceba picolada, els alls, i el llorer. Seguidament, afegim les carxofes, i les xixorrites. A continuació, afegim el tomàquet fregit, i el got de ví blanc. Quan tot plegat és cuit, afegim els pèsols, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!