Tripa i cap-i-pota, de vedella, amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams, de tripa de vedella cuita
  • 600 grams, de cap-i-pota de vedella cuita
  • 300 grams, de xixorrites
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Ví negre
  • Un pot de tomàquet fregit, de 300 grams
  • Tres bitxos petits,( caienes)
  • Un pot de salsa Tabasco,( si cal)

6 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, amb un raig d'oli d'oliva, fregim: el llorer, els alls, i la ceba picolada. Seguidament, afegim les xixorrites, i les sofregim només una mica, tot seguit, afegim el tomàquet fregit, i un got de ví negre.
A continuació, posem els bitxos, la tripa, i la cap-i-pota, tallades a trossos regulars, i deixem que cogui a foc moderat, si pot ser amb la cassola tapada.
Seguidament, corregim de sal, ho remenem una mica per tal que no s'enganxi de sota, i ja amb la cassola destapada, deixem que s'acabi de coure.
Si trobem que no és al nostre gust de picant, hi podem afegir unes gotes de Tabasco, i deixar-ho uns cinc minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

799 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!