Rap amb pebre vermell dolç

Ingredients

  • 1 cua de rap (unes 14 rodanxes)
  • 250 cc d'oli
  • 4 dents d'all
  • 4 cullerades de vinagre
  • 2 cullerades de pebre vermell dolç
  • 2 fulles de llorer
  • Sal

4 racions

Elaboració

En un morter aixafar molt bé els alls, afegir el pebre vermell dolç i una mica de sal. Afegir l'oli i el vinagre i batre molt bé.
Posar les rodanxes de rap en una cassola, regar amb la barreja anterior i afegir el llorer.
Deixar coure a foc suau uns 15 minuts.

30min

Notes

Es pot acompanyar amb unes patates petites i/o unes cebetes franceses (com es veu a una de les fotos).
Com queda amb molt de suc, també es pot acompanyar amb arròs blanc i barrejar-lo amb la salsa.

Per


Recepta de cuina de Rap amb pebre vermell dolç

Rap amb pebre vermell dolç

Recepta de cuina de Rap amb pebre vermell dolç

Rap amb pebre vermell dolç (amb salsera)

Recepta de cuina de Rap amb pebre vermell dolç

Rap amb pebre vermell dolç (emplatat amb patates i cebetes)

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: