Rap amb pebre vermell dolç

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 cua de rap (unes 14 rodanxes)
  • 250 cc d'oli
  • 4 dents d'all
  • 4 cullerades de vinagre
  • 2 cullerades de pebre vermell dolç
  • 2 fulles de llorer
  • Sal

4 racions

Elaboració

En un morter aixafar molt bé els alls, afegir el pebre vermell dolç i una mica de sal. Afegir l'oli i el vinagre i batre molt bé.
Posar les rodanxes de rap en una cassola, regar amb la barreja anterior i afegir el llorer.
Deixar coure a foc suau uns 15 minuts.

30min

Notes

Es pot acompanyar amb unes patates petites i/o unes cebetes franceses (com es veu a una de les fotos).
Com queda amb molt de suc, també es pot acompanyar amb arròs blanc i barrejar-lo amb la salsa.

Per


Recepta de cuina de Rap amb pebre vermell dolç

Rap amb pebre vermell dolç
per Imma Soto

Recepta de cuina de Rap amb pebre vermell dolç

Rap amb pebre vermell dolç (amb salsera)
per Imma Soto

Recepta de cuina de Rap amb pebre vermell dolç

Rap amb pebre vermell dolç (emplatat amb patates i cebetes)
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1009 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!