Rap amb pebre vermell dolç

Ingredients

  • 1 cua de rap (unes 14 rodanxes)
  • 250 cc d'oli
  • 4 dents d'all
  • 4 cullerades de vinagre
  • 2 cullerades de pebre vermell dolç
  • 2 fulles de llorer
  • Sal

4 racions

Elaboració

En un morter aixafar molt bé els alls, afegir el pebre vermell dolç i una mica de sal. Afegir l'oli i el vinagre i batre molt bé.
Posar les rodanxes de rap en una cassola, regar amb la barreja anterior i afegir el llorer.
Deixar coure a foc suau uns 15 minuts.

30min

Notes

Es pot acompanyar amb unes patates petites i/o unes cebetes franceses (com es veu a una de les fotos).
Com queda amb molt de suc, també es pot acompanyar amb arròs blanc i barrejar-lo amb la salsa.

Per


Recepta de cuina de Rap amb pebre vermell dolç

Rap amb pebre vermell dolç

Recepta de cuina de Rap amb pebre vermell dolç

Rap amb pebre vermell dolç (amb salsera)

Recepta de cuina de Rap amb pebre vermell dolç

Rap amb pebre vermell dolç (emplatat amb patates i cebetes)

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5108 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: