
Rap amb pebre vermell dolç
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 cua de rap (unes 14 rodanxes)
- 250 cc d'oli
- 4 dents d'all
- 4 cullerades de vinagre
- 2 cullerades de pebre vermell dolç
- 2 fulles de llorer
- Sal
4 racions
Elaboració
En un morter aixafar molt bé els alls, afegir el pebre vermell dolç i una mica de sal. Afegir l'oli i el vinagre i batre molt bé.
Posar les rodanxes de rap en una cassola, regar amb la barreja anterior i afegir el llorer.
Deixar coure a foc suau uns 15 minuts.
30min
Notes
Es pot acompanyar amb unes patates petites i/o unes cebetes franceses (com es veu a una de les fotos).
Com queda amb molt de suc, també es pot acompanyar amb arròs blanc i barrejar-lo amb la salsa.



Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets....
Doncs de salseta en va sobrar... i un altre dia barrejada amb un arròs blanc va quedar un acompanyament deliciós!!
Ostres... piononos!! Jo els vaig tastar a Granada i son deliciosos!! mmmmmmmm :-)
Doncs m'han sobrat oblees i vull fer un farcit amb ceba sofregida, tonyina i pebrots del piquillo. Si queden bones penjo la...
Ostres... sí que han de ser bones sí. Però ha de ser molt difícil passar-les per ou batut i fregir-les sense que es...